Maat halsband bepalen:
De maten van de halsbanden corresponderen met de volledige lengte van de halsband, gemeten vanaf de gesp tot de tong. Mits er boven de categorie iets anders vermeld staat. 

Een halsband moet niet alleen mooi zijn, maar ook goed passen. Zorg dat je vooraf de halsmaat van je hond opmeet, zodat je zeker weet dat je de juiste maat halsband besteld.

Maat borsttuig bepalen:
Meet de grootst mogelijke omtrek van de borst, net achter de voorpoten. Indien er bijvoorbeeld staat 25 - 40 cm. x 15 mm. houdt dit in dat de borstomvang tussen de 25 en 40 cm. moet zijn want u kunt het tuigje verstellen van 25 tot 40 cm., De 15 mm. staat voor de breedte van het tuigje.

Tip:
Als u een hond heeft die graag zwemt, laat hem dan niet zwemmen met een halsband waar een metalen sluiting aan zit, want uiteraard gaat deze roesten. Ook Roestvaststaal is niet bestand tegen zeewater. Op roestvorming van de gespen en ornamenten op halsbanden geven wij uiteraard geen garantie. Gaat u graag met uw hond zwemmen koop dan een halsband met een plastic sluiting.

 


Halsbanden-Leer
Halsbanden Leer
Halsbanden-Art-Leather
Halsbanden Art Leather
Halsbanden-nylon
Halsbanden nylon
Bedrukte-naamhalsbanden
Bedrukte naamhalsban..
Geborduurde-naamhalsbanden
Geborduurde naamhals..
Letter-halsbanden-8-mm-letters
Letter halsbanden 8 ..
Letter-halsbanden-17-mm-letters
Letter halsbanden 17..
Windhonden-halsbanden
Windhonden halsbanden
Overige-halsbanden-en-lijnen
Overige halsbanden e..
Rollijnen
Rollijnen
Lijnen-Leer-en-Artleather
Lijnen Leer en Artle..
Lijnen-nylon
Lijnen nylon
Showlijnen
Showlijnen
Harnas-hond
Harnas hond
Tuigjes-hond
Tuigjes hond
Veiligheid
Veiligheid

| Meer

 
 
             SHOPINFORMATIE
             Algemene voorwaarden
             Privacy policy
             Linkpagina


 
 
 
 
Let op! Uw webwinkel wordt momenteel door middel van een iframe getoond. Hierdoor kan Google uw webwinkel niet indexeren en ontstaan er problemen tijdens het bestelproces. Bekijk hier de correcte instellingen.