Deze halsbanden worden met de hand gemaakt en zijn van topkwaliteit runder nerfleder. U krijgt ook 2 jaar garantie op deze producten.

Let op, de halsbanden worden speciaal voor u op maat gemaakt en hebben een levertijd van gemiddeld een week. Omdat ze voorzien zijn van uw specifieke wensen zijn deze halsbanden NIET te ruilen of te retourneren, dus controleer goed de maat die u nodig hebt. De breedte van de halsbanden aangegeven als 20 mm., 30 mm. en 50 mm. betreft de buitenste halsband. U dient er rekening mee te houden dat de voering aan beide zijden ook nog 5 mm. aan beide zijden uitsteekt.

Halsmaat opnemen:
Het is belangrijk dat u de juiste maat van de halsband voor uw hond weet voordat u besteld.

Om de juiste maat voor uw hond op te bepalen kunt u het beste een slap meetlint gebruiken. U meet de nek van uw hond losjes bij het breedste gedeelte. U heeft de juiste maat als er nog twee vingers plat tussen kunnen.

U kunt ook een goed zittende halsband opmeten, zo weet u zeker dat u de goede maat hebt. Meet van uw halsband het begin van het leer (dus niet de gesp!) en het gaatje waar het pinnetje in gaat.

Heeft u een afwijkende maat welke niet beschikbaar is in onze webshop? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. 


Bezig met laden...

| Meer

 
 
             SHOPINFORMATIE
             Algemene voorwaarden
             Privacy policy
             Linkpagina