Halsomvang opmeten
We krijgen vaak de vraag "hoe meet ik de halsomvang van uw hond zorgvuldig op, zodat ik precies weet welke maat halsband past?"

Zorg dat u de juiste maat halsband besteld

Indien je al een goed passende halsband hebt voor je hond, adviseren we de afstand van het gaatje dat je gebruikt tot de gesp aan te houden. Op die manier is er voldoende speling mocht de hond afvallen of nog iets groeien. Heeft u echter nog geen halsband, meet dan de halsafmeting bij uw hond op, op de plaats waar normaal de halsband om zijn of haar nek zit en houdt u daar plat 2 vingers tussen.

De maten van de halsbanden worden altijd op verschillende manieren weergegeven:
  • staat er bijvoorbeeld maar 1 lengte van bijvoorbeeld 45 cm dan is dit de volledige lengte van de halsband, gemeten van de gesp tot de tong van de halsband. Dit is dus de complete lengte van de halsband.
  • Indien er staat dat de halsband verstelbaar is tussen 35 en 45 cm. Zorg dan dat de halsmaat van uw hond tussen deze maten valt.
Het opmeten van de halsmaat is belangrijk zodat u direct het juiste artikel in huis hebt en zeker bij onze halsbanden die speciaal voor u op bestelling vervaardigd worden.

Op onze Halsbanden pagina vind je halsbanden in allerlei maten en uitvoeringen zoals nylon, leer en Paracord, maar ook exclusieve halsbanden die met de hand speciaal voor u worden vervaardigd. Bent u op zoek naar een halsbandje voor uw pup kijk dan eens in De Puppy Shop en voor de kleinste rassen in De Chihuahua Shop.
    15-12-2019 20:56     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.