In de gezellige keuken van onze Sjef worden elke dag de lekkerste hondenbrokken gemaakt. Deze hondenbrokken maken deel uit van een ontzettend groot menu. Sjef is van mening dat iedere hond minstens twee keer per week een warme maaltijd moet eten. Deze maaltijd zorgt ervoor dat jouw hond extra eiwitten, mineralen en vooral ook water binnenkrijgt. Door het toevoegen van warm water aan een van onze 3 specials in combinatie met de hondenworst of paté profiteert jouw viervoeter van een dieet dat de groei stimuleert.
 


Sjef’s Cuisine is van mening dat brokjes altijd de basis zijn en ook moeten blijven. Onze Sjef maakt de lekkerste hondenbrokken met een blik op de toekomst, zodat wanneer jouw puppy volwassen is hij niet hoeft te wennen aan een ander soort brokken. Het maakt niet uit of jouw hond opgroeit tot een hond van 100 kg of 10 kg, voor elke hond is het perfecte type brok gemaakt. Ben je benieuwd naar de brokken van Sjef’s Cuisine? Bekijk dan de website en beloon jouw puppy met brokken die zorgen voor een sterke groei!
 

Ontdek de Hello Sjef Box

Onze Sjef weet als geen ander dat het lastig is om een favoriete maaltijd uit te kiezen. Daarom is er de mogelijkheid om een gratis Hello Sjef Box aan te vragen. Deze box neemt jouw viervoeter mee door het hele menu en zo weet jij precies wat bij jouw hond past. Verras jouw hond met de gratis Hello Sjef Box en ontvang:
  • 3 proefzakjes met daarin rijstmix, aardappelvlokken en pasta
  • 1 Sjef’s Cuisine paté-kuipje en 1 Sjefs Cuisine hondenworst
  • 1 Sjef’s Cuisine folder en een handige maatbeker
  • 1 kortingscode van €5,00 op de volgende bestelling

Er is geen reden om jouw beste vriend niet te verwennen. Bij Sjef’s Cuisine is het namelijk zo dat wanneer je voor 17:00 besteld je het lekkere menu de volgende dag gewoon in huis hebt! Je vind de Hello Sjef Box op onze website.

Kies voor gezond hondenvoer van onze Sjef

Het is belangrijk om jouw puppy van jongs af aan een gestructureerd en gezond dieet te geven. Hierdoor voorkom je overgewicht en draag je bij aan de beste groei van jouw hond. Onze Sjef staat elke dag in de keuken om voor gezond hondenvoer te zorgen. Dankzij zorgvuldig gekozen ingrediënten heeft ieder type voer een ander doel. Neem bijvoorbeeld de potatoflakes. Deze zijn licht verteerbaar, glutenvrij en bevatten veel vezels. Dankzij het toegevoegde mangaan worden de gewrichten ondersteunt.

Ook heeft onze Sjef de rice-mix, welke bol staatl van de groenten, vezels en vitamines. Doordat er wel 5 soorten groenten in verwerkt zijn is het ook ideaal voor gewichtscontrole. Tot slot hebben we de pasta-mix. Dit type hondenvoer is gemaakt voor de actieve viervoeters. Het voer is een fantastische koolhydratenbron waardoor spieropbouw gestimuleerd wordt. Op zoek naar écht gezond hondenvoer? Bekijk dan de specials van Sjef’s Cuisine.
 
    02-04-2023 11:03     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.