Chihuahua halsbandjes

We bieden u een groot assortiment halsbandjes in nylon, leer en ArtLeather vanaf de kleinste puppy maatjes of voor uw volwassen Chihuahua en in alle kleuren. Met of zonder strass, maar ook met echte Swarovski.

Ook een handgemaakt assortiment, speciaal voor u met veel aandacht vervaardigd

Naast de standaard leveranciers bieden we u ook exclusieve handgemaakte halsbandjes voor uw kleine Chihuahua, deze worden speciaal voor u met veel aandacht en liefde vervaardigd.

Zoekt u een speciale Chihuahua halsband dan bent u bij Puppytoys aan het juiste adres.   1 / 5  Bezig met laden...
visibility

Lightsome blue halsbandje

Lightsome blue halsbandje wordt vervaardigd uit zacht nylon met hierop een elegant patroon van glanzende Miyuki kraaltjes.

16,99

visibility

Lightsome pink halsbandje

Lightsome pink halsbandje wordt vervaardigd uit zacht nylon met hierop een elegant patroon van glanzende Miyuki kraaltjes.

16,99

visibility

Chihuahua halsbandje pink flower

Het Chihuahua halsbandje pink flower wordt vervaardigd uit zacht nylon met hierop een mooi patroon van bloemen uit miyuki kraaltjes.

12,99

visibility

Favoured Little lila Chihuahua halsbandje

Het Favoured Little lila Chihuahua halsbandje is een mini-halsbandje speciaal gemaakt voor de allerkleinste rassen en pupjes.

29,99

visibility

Favoured Little Brown Chihuahua halsbandje

Het Favoured Little brown Chihuahua halsbandje is een mini-halsbandje speciaal gemaakt voor de allerkleinste rassen en pupjes.

29,99

visibility

Favoured Little Dark Brown Chihuahua halsbandje

Het Favoured Little dark brown Chihuahua halsbandje is een mini-halsbandje speciaal gemaakt voor de allerkleinste rassen en pupjes.

29,99

visibility

Favoured Little Light Grey Chihuahua halsbandje

Het Favoured Little Light Grey Chihuahua halsbandje is een mini-halsbandje speciaal gemaakt voor de allerkleinste rassen en pupjes.

29,99

visibility

Favoured Little White Crystal Chihuahua halsbandje

Het Favoured Little White Crystal Chihuahua halsbandje is een mini-halsbandje speciaal gemaakt voor de allerkleinste rassen en pupjes.

29,99

visibility

Favoured Little BLack Chihuahua halsbandje

Het Favoured Little Black Chihuahua halsbandje is een mini-halsbandje speciaal gemaakt voor de allerkleinste rassen en pupjes.

29,99

visibility

Favoured Little Dark Brown Crystal Chihuahua halsbandje

Het Favoured Little Dark Brown Crystal Chihuahua halsbandje is een mini-halsbandje speciaal gemaakt voor de allerkleinste rassen en pupjes.

29,99

visibility

Wild Forever Black halsband

De Wild Forever Black halsbandjes zijn traploos te verstellen. De halsbandjes zijn gemaakt van sterk nylon voorzien van een sjieke lak laag.

12,99

visibility

Artleather halsband Ibiza

De Artleather halsband Ibiza van Bobby is voorzien van een krokodillenleer optiek in een koper kleur. De halsband is voorzien van een...

6,95

visibility

Leren halsband Black Heart

Deze leuke leren halsbandjes Black Heart zijn zwart van kleur en voorzien van een hartje met strass in het midden van de halsbandjes die...

8,95

visibility

Leren halsband Blue Heart

Deze leuke leren halsbandjes Blue Heart zijn baby blauw van kleur en voorzien van een hartje met strass in het midden van de halsbandjes...

8,95

visibility

Leren halsband Pink Heart

Deze leuke leren halsbandjes Pink Heart zijn baby roze van kleur en voorzien van een hartje met strass in het midden van de halsbandjes...

8,95

visibility

Artleather halsband Petit Cristal

Deze mooie Artleather halsbandjes zijn voorzien van een suede leren toplaag met daarin een rij strass studs.

12,95

visibility

Twinkle Little Star Black/Silver halsband

De Twinkle Little Star Black/Silver halsbandjes van het merk Doxtasy zijn gemaakt van zacht leer en zijn voorzien van zilverkleurige...

6,99

visibility

Twinkle Little Star White/Gold halsband

De Twinkle Little Star White/Gold halsbandjes van het merk Doxtasy zijn gemaakt van zacht leer en voorzien van goudkleurige sterren en...

6,99

visibility

Twinkle Little Star Pink/Silver halsband

De Twinkle Little Star Pink/Silver halsbandjes van het merk Doxtasy zijn gemaakt van zacht leer en zijn voorzien van zilverkleurige...

6,99

visibility

Twinkle Little Star Blue/Silver halsband

De Twinkle Little Star Blue/Silver halsbandjes van het merk Doxtasy, zijn gemaakt van zacht leer voorzien van zilverkleurige sterren en...

6,99

   1  2 3 4 5  | Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.